Hoe kan ik computers leasen voor mijn bedrijf

Je wilt graag computers leasen voor je bedrijf, maar hebt geen idee hoe, wat en waar.

De ICT/IT technologie groeit enorm snel zoals je weet. Wat gisteren nieuw was, is vandaag alweer verouderd.

Hoe blijft je als ondernemer bij de tijd en ben je er zeker van dat je de juiste apparatuur aanschaft? Nog maar niet te spreken over de hoge kosten die gepaard gaan met de aanschaf van nieuw apparatuur. Ook de upgrades van je huidige apparatuur, denk aan smartphones, tabletten, laptoppen, computers etc.

Er is nu een oplossing om als bedrijf “up to date” te blijven zonder hoge investeringen in ICT apparatuur te hoeven doen. Nu gemakkelijk computers leasen, zonder toestanden.

Computers leasen waar doe ik dat

De wereld van het kopen veranderd langzaam aan in het leasen van verschillende apparaten. Leasen biedt in deze tijd en in deze maatschappij meer voordelen. Dit is te zien aan de groeiende lease markt.

Deal24.nl geeft de oplossing met zijn unieke ICT leaseconcept.

Waarom leasen bij Deal24.nl?:

Computers Leasen
IPhone’s leasen voor mijn bedrijf

• Nieuwste technologie
• diverse merken
• GEEN hoge aanschafkosten
• Onsite reparatie en vervanging

• 24/7 support
• Gratis bezorging
• Transparante vaste maandelijkse tarieven
• Apparatuur upgrade mogelijk

Neem gerust eens een kijkje op onze site, wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Ook al heb je als ondernemer genoeg geld om de nieuwste apparatuur aan te schaffen. Ook al denk je de juiste apparatuur te weten welke je wilt kopen. Dan nog is leasen een beter idee. De reden is nogmaals, de veroudering. Binnen no time zijn er weer betere, snellere en mooiere computers.

IPhone 6 leasen?

Het zelfde geldt natuurlijk voor telefoons. Wanneer jij een IPhone 6 gaat leasen, wil je met de tijd een IPhone 7 leasen voor je personeel. Met de tijd mee gaan is tegenwoordig een must!

Deal24 een goede Deal
Apparatuur leasen voor jou bedrijf

 

Natuurlijk wil je voor je werknemers geen oude rommel. Je wilt dat je medewerkers goed voor de dag komen. Ze komen namelijk namens het bedrijf bij de klant. Een goede telefoon hoort daar ook bij.

Degene die voor jou werkt, krijgt uiteraard een IPhone 6 die je gaat leasen voor hem. Of je gaat zelfs een IPhone 7 leasen. Dan heb je er verlopig geen omkijken meer naar. De prijzen zijn prima en je werknemers zijn tevreden. Wat wil je als baas nog meer!

Computers leasen doe je bij Deal24.nl Dan weet je zeker dat het goed zit!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *