Een kater voorkomen

Hoe kan ik een kater voorkomen

Ken je dat? Je bent heerlijk op stap geweest met vrienden of collega’s en de volgende ochtend?? Ja! Je weet dat je NIKS meer aan je dag hebt! Dat vreselijke gevoel van gigantische hoofdpijn, draaierig en misselijkheid! Bah! Je bent echt hondsberoerd.. Spijt dat je zoveel hebt gedronken! Wat voel je je belabberd! Maar je had eigenlijk nog zoveel te doen! Het enige wat overblijft is de hele dag je bed in.. en maar hopen dat je die aspirines binnen kan houden die je moet slikken van de pijn! Wat zonde zeg van je vrije zondag 🙁

Hoe kan ik een kater voorkomen

Je neemt je voor om niet meer zoveel alcohol te nemen wanneer je op stap gaat. Maar ja.. je weet niet altijd precies hoe de avond gaat lopen he.. Voordat je het weet heb je weer hetzelfde probleem waar je niet vrolijk van wordt.

Een kater voorkomen KAN gelukkig!

Wanneer je weer eens te veel in het glaasje hebt gekeken (wat niet de bedoeling was) denk je “was het maar bij kijken gebleven”

Maaaaar.. je kunt nu flink drinken (raad ik je toch zeker niet aan) en wakker worden zonder een centje pijn! Je kunt lekker uitgaan, dansen en feesten, lekker lol maken en je geen zorgen maken om de volgende dag! Yes!

Je kan dus een kater voorkomen. Ik moet eerlijk bekennen dat het voor mij ook nieuw was om te horen hoe. Ik had wel eens gehoord over dat je drie (grote) glazen water moet drinken voor je gaat slapen. Drie glazen water drinken nadat je al zoveel alcohol op hebt. Bij mij kwam al dat water er dan gelijk weer uit. Toch schijnt dat wel te helpen en heb je niet echt een kater de volgende dag. Als je dronken bent is het voor iedereen verschillend of je al dat water binnen kan houden. Mij lukt dat dus niet.

Maar hoe kan je nou die kater voorkomen?

Er is een ontzettend simpele oplossing. Die oplossing is het best geteste anti kater middel volgens het programma Editie-NL van RTL 4.

KG-2 kwam als enige goed werkende anti kater middel uit de test!

Neem na het nuttige van alcohol voor je gaat slapen 4 tot 6 capsules KG-2. KG-2 zorgt er dan voor dat de alcohol afbraak s’nachts wordt bevorderd. Je zult de volgende dag wakker worden alsof je geen alcohol gebruikt hebt!

Snel weer nuchter

KG-2 filtert de alcohol razendsnel uit je bloed. Uit onderzoek is gebleken dat gebruikers van KG-2 55% sneller nuchter zijn dan personen die het niet gebruiken. Zo kan jij dus ook een kater voorkomen!

Het hoofdbestanddeel van KG-2 is Asparagine. Asparagine is een aminozuur dat door het lichaam zelf wordt aangemaakt en de afbraak van alcohol bevordert.

Heeft KG-2 bijwerkingen?

KG-2 heeft geen nadelige of ongewenste bijwerkingen. Het is uitvoerig getest en het is volkomen veilig als je je aan de aanbevolen dosering houdt. Ook verwijdert KG-2 andere afvalstoffen uit het lichaam. Je kunt het ook gebruiken voor uw geestelijk welzijn, het verhogen van je weerstand en tegen vermoeidheid.

Snel weer nuchter

Een prettig idee om in huis te hebben!

Eindelijk verlost van die ellendige katers waar je echt helemaal niks aan hebt. Het is al erg genoeg wanneer je vrij bent en je zo rottig voelt zodat je dag verpest is. Laat staan dat je wat moet! je zal maar moeten werken bijvoorbeeld. Of je zal maar hebben afgesproken dat je iemand zult helpen die dag! Nee, een kater kan je maar beter voor zijn. Een kater voorkomen is het beste medicijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *