Hoe kan ik gezond koken met kinderen

Gezond koken met kinderen

Gezond koken met kinderen is echt iets voor nu. Lekkere kindergerechten hoeven helemaal niet meer slecht te zijn! In dit kinderkookboek en e-book, geven we je handvatten om met je kinderen de lekkerste gerechten te maken. Geschikt voor kinderen omdat ze eenvoudig te maken zijn. Ook zien de gerechten er feestelijk. Net zo leuk is het voor jou als ouder, omdat ze verrassend en gezond zijn! Wat wil je nog meer!

Gezond koken met kinderen
Zo kan je gezond koken met je kinderen

Ik vind het belangrijk om goed voor je eigen lichaam te zorgen en er goed uit te zien, dit begint al op jonge leeftijd. Een gezonde levensstijl dat straal je ook uit. Daarom vind ik gezond koken met kinderen heel belangrijk. Maar het is vooral ook erg leuk!

Dit herken je wel.. Je hebt geprobeerd om veel fruit en groente aan je kind te geven. Meestal met tegenvallend resultaat. Het ziet er niet leuk uit waardoor ze het al snel afwijzen. Met “Kinderkokkie” zal dit niet meer gebeuren! “Kinderkokkie” is het receptenboek voor jou en je kind. Daarmee wordt gezond koken met kinderen gewoon een feest.

Er staan wel 60 super leuke, creatieve en gezonde recepten in Kinderkokkie. Recepten voor kinderen. Gemaakt inclusief informatie omtrent kind allergieën. Ook niet vergeten zijn de belangrijke vitamines voor de groei!

Gezond koken met kinderen is een must tegenwoordig. We houden ons steeds meer bezig met onze gezondheid. En niet alleen met gezondheid, maar ook met veiligheid. In het boek wordt er ook aandacht besteed aan de veiligheid in de keuken wanneer je gaat koken met de kinderen. Wel zo belangrijk!

Gezond koken met kinderen met Kinderkokkie, doet eten!

Samen koken en eten met je kinderen is ook goed voor de ouder-kindrelatie. Het zal veel plezier brengen. De creaties zijn zo leuk, dat je kind het gelijk wilt opeten wanneer het klaar is. Dat is mooi meegenomen!

Je krijgt Kinderkokkie 2x

1x als digitaal boek dat je meteen kunt downloaden

1x als fysiek hardcover boek in je brievenbus!

Van iedere aankoop doneren wij 1 euro aan de stichting KiKa

Dit receptenboek over gezond koken met kinderen moet je gewoon hebben!

Kinderkokkie
Met kinderkokkie koken met kinderen

Gezond koken met kinderen is een must tegenwoordig. Je wilt je kinderen geen ongezonde eetgewoontes meer aanleren. Vooral niet omdat het in deze tijd meer dan duidelijk is dat gezond eten bijdraagt aan een lang en gezond leven.

De oude slechte eetgewoontes brachten niets goeds. Inmiddels weten we gelukkig hoe we gezond kunnen koken. Het is prettig dat gezond eten nu ook lekker kan zijn.

Onze kinderen vinden het daarom geen probleem meer om gezond te eten. Vroeger was al het gezonde eten niet aantrekkelijk voor kinderen. Zelfs niet voor volwassenen. Wanneer het er lekker uit ziet en het ook nog eens goed smaakt, doet het niet meer onder voor een ongezonde maaltijd.

Besteld de Kinderkokkie en ervaar het resultaat. Het wordt smullen geblazen! Gezelligheid aan tafel met een gezonde maaltijd! Dat had je vroeger niet kunnen denken dat leuk, lekker en gezond ook samen kunnen gaan!

Het is gewoon echt grappig. Altijd maar die strijd gehad met de kinderen en gezond eten. Met de Kinderkokkie ging het helemaal vanzelf!

Het idee dat ze het zelf hebben gemaakt is al leuk, maar het is nog leuker wanneer ze het echt lekker vinden. Zo leuk om te zien dat ze niet eens kunnen wachten om het op te eten.  De kinderkokkie is wel een super uitvinding hoor!

Maar liefs 60 recepten staan erin. Ook een goede bijkomstigheid is dat er van ieder kinderkokkie €1 naar Kika gaat.

Dus vanaf nu gaan we alleen nog maar gezond koken met kinderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *