Hoe kan ik goedkoop op vakantie

Goedkoop op vakantie gaan is gelukkig nog altijd mogelijk.

Met wie ga je op vakantie? Ga je met je gezin? Of met je familie? Is het de bedoeling dat je alleen op vakantie gaat of wil je liever met andere mensen die je hoogstwaarschijnlijk niet kent. Dat laatste is natuurlijk ook ontzettend leuk. Je krijgt er weer contacten bij en wie weetwaar dat naar toe leidt.

Het kan ook zo zijn dat je liever in je eentje goedkoop op vakantie gaat. Ik zal meerdere opties voor je uitzoeken.

Als je voordelig op vakantie wilt gaan, dan zijn er de volgende mogelijkheden:

  1. Groepsreizen voor alleenstaande – Single-reizen.nl
  2. Een vakantie met gezin, vriend of vriendin – Traveldeal, D-deals.nl, Camping and Co, Lidl-reizen of D-reizen.nl
  3. Stedentrip mett wel 40% korting t/m 22 mrt – Neckermann Reizen

Goedkoop op vakantie met de Lidle                                              Lidl-reizen: Huidige reisaanbiedingen

Neckermann

Met Neckermann reizen kan je t/m 22 maart genieten van wel 40% korting op een stedentrip. Waar wil je naar toe? Er zijn nog zat weekenden waarop je er even tussen uit kan tot dat er weer een vakantie begint. En je wilt niks liever dan met veel korting een weekendje weg.

Een weekend cultuur opsnuiven in bijvoorbeeld Rome, Praag of Marakech. Of overheerlijk een weekend shoppen in London, Berlijn of Parijs.

Uiteraard kan je ook genieten van stad en strand tijdens een weekendje Barcalona, Lissabon of Valencia!


Single-reizen-online.nl

Hier lees je leuke verhalen van mensen die met Single-reizen.nl

op vakantie zijn geweest. Heel betaalbaar, echt super voordelig op vakantie! Allerlei vakanties te vinden hier. Voor iedere leeftijd. Ook voor alleenstaande ouders wanneer je met je kinderen op vakantie wilt.

Vakanties voor iedereen met een klein budget! Single-reizen.nl

Over goedkoop op vakantie gesproken:

€100 korting per persoon! Bij Neckerman

Korting op je vakantie is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Bij Neckerman krijg je maar liefst €100 euro per persoon korting op jou vakantie.


TravelDeal

Wil je met je partner of vriend of vriendin voordelig op reis? Dan kan je kijken bij Traveldeal. Zij hebben de mooiste hotels op onbekende locaties tot stedentrips in wereldsteden. Dat alles voor zeer leuke en betaalbare prijzen. Echt de moeite waard om te kijken.

Met Traveldeal is reizen voor bijna iedereen haalbaar. Goedkoop op vakantie gaat je lukken op deze manier.

D-Deals

Iedere dag nieuwe deals! Ennuuuuh.. Tot wel 80% korting!

D-deals.nl dus. Op D-deals.nl zal je elke dag nieuwe dagaanbiedingen vinden. Ze hebben de categorieën “Dichtbij”, “Stedentrips” en “Zonvakanties”. In het assortiment zitten zowel nachtjes als weekendjes weg, maar ook langere vakanties in binnen- en buitenland.

Let op, de deals zijn slechts één of enkele dagen beschikbaar. Er zijn kortingen die kunnen oplopen tot 80%. Je kunt alle deals makkelijk en veilig online boeken en betalen.

D-deals.nl heeft bovendien een eigen klantenservice die 7 dagen per week van 9:00 tot 23:00 uur via telefoon en per e-mail bereikbaar is.

Camping and Co

Bij “Camping and Co” boek je een campingvakantie. Een vakantie met verblijf voor elke smaak en elk budget. Dit is leuk met zijn tweeën, maar zeker ook leuk met het hele gezin en/of met een groep vrienden. Neem er eens een kijkje. Maak een keus uit duizenden verblijven in heel Europa! Bijvoorbeeld

Camping Frankrijk
 of Camping Spanje

Voor een goedkope campingvakantie moet je dus bij Camping and Co zijn.


lidl-reizen.nl

Lidl Reizen: Goedkoop all-inclusive boeken!
En ook leuk Lidl Reizen: Goedkoop autovakanties boeken!
De naam zegt het waarschijnlijk al. Het is erg betaalbaar. Er zijn ook bijna geen annuleringen op deze site. De Lidl is Duits, maar de website van Lidl-reizen is uiteraard in het Nederlands. Ik zal als ik jou was daar ook even gaan kijken wanneer je een vakantie zoekt voor weinig geld.

Lidl-reizen Voor leuke betaalbare stedentrips, zonvakanties, Movie park Duitsland, zeilvakanties en meer!

Met Lidl-reizen kan je vaker op vakantie! Ze bieden namelijk een breed scala aan reismogelijkheden, van aantrekkelijke stedentrips tot familiereizen en welnessarrangementen!

D-Reizen

Op D-reizen.nl boek en vergelijk je alle vakanties van diverse grote touroperators. Vergelijk vakanties van Holland International (TUI), Neckermann, De Jong Intra Vakanties, Corendon en Vrij Uit. Ook boek je er zonvakanties, stedentrips, (verre) rondreizen, busreizen, cruises en dagdeals.

Autoreizen zijn ook zeker aan te raden via D-reizen.nl.

D-reizen.nl bestaat al sinds 1966 en behoort tot de meest bekende en meest betrouwbare reisorganisaties van heel Nederland. Ze hebben ruim 230 reisbureaus en 1100 Reis-assistenten. Ook hebben zij een assortiment van meer dan 200 touroperators en andere reisbedrijven. D-reizen.nl is bovendien de allergrootste, onafhankelijke reisorganisatie van Nederland.

Hier boek je dus gewoon je vakantie!

Vanaf het moment dat je gaat kijken op de site van D-reizen.nl is de vakantie voorpret begonnen!

Vrijuit

Over Vrijuit hoeven we natuurlijk niet zo veel te zeggen, net als over Arke Reizen. Die grote reisbureau’s hebben zichzelf al bewezen.goedkoop op vakantie

Je ziet het, je kan goedkoop op vakantie. Het wil helemaal niet zeggen, hoe duurder de reis hoe leuker de vakantie. Nee, het hoeft echt niet duur te zijn wanneer je er eventjes uit wilt. Altijd zijn er wel voordelige vakanties te vinden.

Vakanties vergelijken is daarom het beste wat je kunt doen. Dat omdat je dan jou vakantie voor de aller beste prijs kunt vinden. Er zijn vaak verschillende operators die dezelfde reis aanbieden, maar dan voor andere prijzen. Ook kan je dezelfde locatie zoeken en daar gewoon de voordeligste logeerplek kiezen. Waar je alleen maar slaapt hoeft niet echt luxe te zijn. Misschien wil je het wel wat luxer wanneer er kinderen mee zijn.

Het is leuk om verschillende mogelijkheden te bekijken. Kijken of je een vliegvakantie gaat nemen of dat je lekker met de auto gaat. Misschien ligt het er aan waar je naar toe wilt. In ieder geval is er genoeg keus en kan jij voor een leuke prijs die welverdiende trip maken. Je kan echt wel goedkoop op vakantie.

Succes met de voorpret!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *