Hoe kan ik mijn Valentijn Verrassen

 

Jij wilt weten hoe jij je Valentijn kan verrassen. Er zijn erg veel leuke ideeën waar je vast iets aan hebt. Jou Valentijn verrassen doe je zo!

Je begint natuurlijk met een heerlijk ontbijt klaar te maken voor je Valentijn.

Je maakt het eten zover het mogelijk is in hartvorm. Om ei te bakken heb je bijvoorbeeld een bakvorm in een hart. Jus de orange, koffie of thee en een glaasje champagne zou ook leuk zijn.

Grote kadoshop
Hartjes pan

Als je niet de gelegenheid hebt om bij elkaar te slapen, dan toch kan je samen genieten van het ontbijt.

 

Mijn Valentijn verrassen

Je kan bijvoorbeeld een picknickmand klaarmaken. Je stopt er natuurlijk dan ook wat warme vliesdekentjes in, het is tenslotte Februari. Een kleed niet vergeten en misschien 2 kussentjes zodat je wat lekkerder kan zitten of liggen. Zoek wel een plek uit de wind op. Kou en wind kan je ontbijtje echt verpesten. Een windscherm is evengoed wel prettig voor een beetje privé.

Wat neem je mee om je Valentijn te verrassen

Een thermoskan met koffie of Heet water voor de thee. Verse sinaasappelsap (haal je gewoon in de winkel). Bekertjes of glazen. Mandarijntjes en banaantjes kan, maar liever druiven of zoiets. De broodjes die je thuis hebt gebakken (zoals croissantjes) of verse kadetjes met lekker beleg. Gekookte eitjes en een busje zout. Chocolaatjes in de vorm van hartjes doen het ook altijd goed.

Zorg dat je een leuke kaart hebt voor je Valentijn, met natuurlijk een super leuke romantische tekst. Je kan bijvoorbeeld opschrijven dat je ook s’avonds nog uit eten gaat samen of naar de bios. Of dat je een cadeautje hebt die hij of zij moet zoeken. Of gewoon “ik hou van jou” of “Jij maakt mij blij“.

Ben jij zelf liever het cadeautje voor jou Valentijn?

cadeautje voor mijn ValentijnPak jezelf in met deze mooie strik!

 

 

Een wensballon is ook erg romantisch! Die laat je dan samen los op een bijzondere plek. Vergeet dan niet eerst om je strik te vervangen voor je kleding 🙂

 

 

Liever binnen ontbijten met je Valentijn?

Wanneer je niet bij elkaar slaapt, dan kan je ook online een ontbijt regelen voor je Valentijn. Je laat het ontbijt dan gewoon bij hem of haar bezorgen. Leuker is het natuurlijk om het ontbijt op te wachten en dan samen te gaan eten. Leuk lekker en natuurlijk uitermate romantisch.

 

Valentijn ideeën voor betaalbare cadeautjes

Natuurlijk kan je bloemen geven aan jou Valentijn. Heel cliché, maar het blijft romantisch en leuk! Het zelfde geldt voor bonbons.

Wanneer je iets anders wilt geven zijn er zat cadeautjes die goed in de smaak zullen vallen.

Boek een hotelovernachting bijvoorbeeld op een veiling.

Je kan zelf ook een bon maken als dat financieel beter uitkomt. Een bon voor een nachtje ergens in een hotel of zo in mei of juni (dan krijg je je vakantiegeld).

Een cadeaubon is ook altijd leuk om te geven en te krijgen.  Je hebt cadeaubonnen al vanaf €10. Een lingerie bon is leuk of een bon van een parfumerie.

Wanneer je bijna niks te besteden hebt, dan kan je een tegoedbon maken voor een klusje wat je dan met liefde voor hem of haar doet. Er zijn genoeg klusjes te verzinnen.

Je kan een cd maken me jullie lievelings nummers of een kaart via het internet sturen. Een mooie foto van jullie samen in een mooi lijstje doen of online een leuk fotoalbum maken van jullie.

Of een kalender maken  met jullie mooiste kiekjes.  Een kalender is best een leuk idee. Je kan er een hoop mee. Met een beetje fantasie wordt het super leuk! Je kan daar ook foto’s van zijn of haar lievelings huisdier in verwerken, of lievelings auto bijvoorbeeld, maar van jullie samen is het leukst!

 

 

Je kan naar de plek gaan waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet en daar je kaartje geven bijvoorbeeld. Je kan een Roos op haar of zijn kussen leggen of een pot vol met gekleurde hartjes snoepjes geven.

Je Valentijn verrassen en helemaal geen geld?

Het bad voor hem of haar vullen en allemaal rozenblaadjes (kan je vast wel aankomen) erin gooien. Verder zet je de badkamer vol met kaarsjes. Pak alles waar een waxinelichtje in kan (zolang als het maar veilig is). Wanneer hij of zij in bad zit, vul je de slaapkamer stiekem ook met kaarsjes. Een leuk romantisch muziekje erbij en een kaartje (heb je vast nog ergens) en je bent klaar.

Je kan ook nog een briefje met “ik hou van je” in zijn lievelings kopje of glas doen. Dat kopje of glas laat je dan gewoon in de kast staan. Dan laat je hem of haar drinken pakken natuurlijk.

Schrijf een gedicht en doe dat in een envelop. Stop er gekleurde hartjes bij van papier. Die hartjes knip je gewoon uit reclamefolders of zo. Daar zitten altijd wel kleurtjes bij.

Zo zie je maar dat er genoeg Valentijn cadeautjes zijn voor weinig geld tot geen geld. Echt genoeg Valentijn ideeën.

Hoe kan ik nog meer mijn Valentijn verrassen

Er zijn ontzettend veel leuke dingen die je kunt doen. Je kan bijvoorbeeld een kleine wens of grote wens in vervulling laten gaan. Ik zal een paar dingen opnoemen. Het kost wel wat, maar het is wel speciaal.

 • Parachutespringen
 • In een sterrenrestaurant eten
 • Een workshop regelen (er is heel veel keus)
 • In een raceauto laten rijden
 • Naar een Wellnes samen
 • Brunchen met hotelovernachting en roomservice
 • Een helikoptervlucht
 • Weekendje Milaan
 • Een rondvaart maken of waterfietsen op de grachten
 • Samen in het reuzenrad in Scheveningen en daarna naar het casino
 • Een high chocolate of tapas restaurant en daarna een romantische film

 

Valentijntje

Het verrassen van jou Valentijn gaat nu wel lukken toch!

Heb jij nog andere leuke en romantische ideeën om je Valentijn te verrassen? Ik zou het heel leuk vinden wanneer je jou ideeën voor 14 februari hieronder op schrijft. Het is fijn wanneer je elkaar kunt helpen om er een geslaagde dag van te maken. Jij en je Valentijn verrassen!

Je Valentijn verrassen en je bent een beetje laat of je wilt gewoon op tijd zijn

Je bent laat of wilt vroeg zijn. Dan heb je de online winkels voor je Valentijncadeautjes. Online winkels die de volgende dag al bezorgen.

Je kunt er altijd wel iets leuks of romantisch vinden. Zo hoef je lekker de deur niet uit!

Hoe mijn Valentijn verrasen
Hoe mijn Valentijn verrassen

Ik heb nog even voor je gezocht waar Valentijnsdag vandaan komt, maar er zijn verschillende verhalen te vinden. Ik heb geen idee wat de waarheid is dus ik kan het je helaas niet vertellen.

In ieder geval is Valentijnsdag op 14 februari en is het een feest van de liefde. Dat wist je natuurlijk al! De bedoeling is om anoniem een cadeautje, bloemetje of kaartje te sturen. Dat is uiteraard altijd leuk!

Spannend voor de gene die het ontvangt. Maar ook spannend voor de gever want zou hij of zij raden van wie het komt?

Happy Valentijn!

Ik zou het erg waarderen wanneer je een share of een like geeft. Alleen natuurlijk wanneer de ze site leuk vindt en er wat aan hebt gehad. bedankt alvast!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *