Over mij

Mijn naam is Jolanda 🙂

Mijn hobby is websites maken. Ik vind het super om te doen! Graag schrijf ik over van alles en nog wat zoals je op deze site duidelijk kunt zien. Veel verschillende onderwerpen, maar wel uitgebreid neergezet en beschreven.

Omdat ik op het moment parttime werk, heb ik best veel tijd om me bezig te houden met het inlezen van interessante artikelen. Voor mij interessant bedoel ik dan natuurlijk. Het kost heel veel tijd wanneer je zoveel mogelijk over een onderwerp wilt schrijven, maar zoals ik al zei, ik vind het erg leuk om te doen!

Ik schrijf wanneer ik er zin in heb. gewoon over willekeurige onderwerpen. Onderwerpen die me op dat moment bezig houden of wat ik gewoon leuk vind.

Ik hoop dat je het leuk vindt om mijn berichten te lezen. Nog leuker vind ik het wanneer je er ook nog iets aan hebt. :-p

Ik heb de site “Hoe kan ik” gemaakt omdat ik het leuk vind om mensen te helpen met hun problemen. Dat kunnen allerlei problemen zijn. Ik ben dan ook nog lang niet klaar met deze site.

Het is begonnen met het hebben van weinig geld. Wat kan je dan doen wanneer je bijna niks te besteden hebt. En wat eet je dan. De boodschappen, kunnen die goedkoper worden gekocht? En wat als je naar een verjaardag moet? Wat geef je de jarige? Ik ben zelf een beetje gaan kijken hoe ik geld kon besparen. Wat kon er goedkoper en hoe kom je aan een klein beetje meer geld. Nou.. alles wat ik tot nu toe heb bedacht is te lezen op “Hoe kan ik rondkomen met weinig geld“.

Soms moet je gewoon iets proberen

Om iets meer te besteden te hebben op den duur heb ik de berichten geschreven “hoe kan ik geld verdienen met Instagram“, Om dat te leren betaal je wel een beetje. Maar niet veel. Maar eigenlijk is het gewoon heel leuk om te doen. En deze: “Hoe kan ik geld verdienen met emails lezen” is gratis. Je kan je helemaal gratis inschrijven. Je spaart langzaam aan €15 bij elkaar en dan laat je dat uitbetalen. Dan “Hoe kan ik een goede trader worden” dat is gewoon leuk omdat je betaald krijgt wanneer je het traden gaat oefenen. En er zijn veel mensen die willen leren traden. Zelf vind ik het ook leuk. Ik vind het een uitdaging om van alles op te zoeken over bepaalde dingen en dat op te schrijven voor de mensen die dit nodig hebben. Zelf vind ik dat het wel aardig is gelukt!

Het is natuurlijk ook leuk wanneer je niet rijkt bent, om toch op vakantie te kunnen. Of je nu alleen bent, of een alleenstaande ouder, je wilt toch allemaal wel een eventjes weg van alles. Juist! Denk ik dan. Als je het al niet makkelijk hebt dan is dat juist goed voor je. Jezelf even helemaal opladen zodat je er weer tegen kunt. Daarom schreef ik “Hoe kan ik goedkoop op vakantie“. Omdat ik er nog mee bezig ben staat er nog niet heel erg veel op helaas. Komt vanzelf goed! Ik blijf er mee bezig!

Hoe kan ik gitaar leren spelen

Wat heb ik nog meer op mijn site staan. Ja, muziek! Muziek maken is ook goed voor je. Het is heerlijk wanneer je lekker gitaar kunt spelen of piano of zo. Soms moet je gewoon iets proberen en muziek doet je meestal goed! Het gebeurt ook wel dat mensen die niet lekker in hun vel zitten, depri muziek op gaan zetten. Dat werk juist tegen je! Van die negatieve rap of iets dergelijks opzetten terwijl je je al rot voelt! Niet doen! Zet muziek op waar je blij van wordt! Of beter, ga lekker zelf muziek maken. Voor je het weet zit je weer lekker in je vel. Dus voor jou geschreven “Hoe kan ik gitaar leren spelen“. En natuurlijk is de cursus niet duur! Voor een leuke prijs muziek leren maken is top!

Ik had er zelf last van

Het bericht “Hoe kan ik beter slapen” is gekomen doordat ik zelf nachten wakker lag. Ik was maar aan het malen over alle vervelende dingen in mijn leven. Het is niet gezond om te weinig te slapen en ik had er zelf last van. Je kan er van alles van krijgen van te weinig slaap. Google het maar eens. Dus wanneer je slaapproblemen hebt, dan moet je daar echt iets aan gaan doen! Slaap heb je nodig om goed te kunnen functioneren. Ook verwerk je dingen in je slaap maar je kan overal ook veel beter tegen wanneer je voldoende uren rust krijgt.

Hoe kan ik gezond koken met kinderen” heb ik geschreven omdat je meestal juist ongezonde dingen kookt wanneer je dat met kinderen doet. De kinderen mogen dan meestal kiezen wat je gaat maken samen. Het is nog steeds een beetje zo, dat kinderen en gezonde voeding twee verschillende dingen zijn. Terwijl je nu gezond kan koken wat kinderen toch lekker vinden. Het leuke is van de Kinderkokkie, dat het er ook lekker en leuk uitziet wat je hebt gemaakt. Het is zelf zo aantrekkelijk voor kinderen, dat de kids gelijk willen eten! En dat nu eens voor de verandering het bord leeg gaat! Top!

Vervelend wanneer je er niet genoeg van hebt

Dan komen we bij het onderwerp “zelfvertrouwen”. Dat is iets waar ik nooit genoeg van heb gehad helaas. Ik denk wel eens, hoe zou mijn leven er uit zien wanneer ik wel genoeg zelfvertrouwen had gehad. Ik denk zelfs dat ik dan ook meer geld had nu! Helaas heb ik ontzettend veel gelaten omdat ik het gewoon niet aan dorst. Pfff.. Hoe kan zoiets je hele leven beheersen he! Zelf zeg ik nu af en toe tegen mijn kinderen dat ik trots op ze ben. En dat ik van ze hou. Volgens mij is dat goed om te horen. het is natuurlijk 100% waar, maar het zeggen is belangrijk volgens mij! Goed “Hoe kan ik meer zelfvertrouwen krijgen” heb ik dus geschreven omdat ik het zelf veel eerder had moeten hebben. het is trouwens nooit te laat om er aan te werken! Je wordt echt een ander mens!

Zelf eet ik wel vlees

Het bericht “Hoe kan ik Veganist worden” schreef ik omdat ik geen idee had wat dat was. Ik kwam het tegen, begon te lezen en dacht, dat moet ik opschrijven! Nee, ik wil zelf geen Veganist worden! Ook geen VegetariĂ«r. Geen idee waarom niet eigenlijk. Ja, nu ik er zo over nadenk denk ik dat ik soms toch wel graag wat vlees eet. Al ben ik niet echt een grote vleeseter hoor! Ja, kip en een fricandel of zo, dat vind ik wel erg lekker! Of een varkenshaasje en dan klein gesneden, tijdje in satĂ©-marinade en dan lekker met pindasaus! Mmmmmmm.. zie je, dus ik ben geen vegetariĂ«r of Veganist.

Alles wat ik tegenkom en interessant vind om op te schrijven, schrijf ik op. Er komen dus nog een heleboel berichten bij :). Ik vind het heerlijk om te schrijven. Als ik een leuk onderwerp tegen kom, dan vind ik het echt super om er zoveel mogelijk over op te zoeken. Zo’n site wordt ook wel een beetje je trots hoor, moet ik zeggen hihi. Ik kan er geen genoeg van krijgen! En dan kan ik wel aan mensen vragen over welk onderwerp ze van alles zouden willen lezen, maar dat werkt niet. IK ben degene die het leuk moet vinden. Anders kan ik geen dagen achter elkaar op mijn laptop met dat onderwerp bezig zijn. Dan vind ik een uur al lang! Bah! Haha Nee, alleen wat ik zelf leuk of interessant vind, komt op deze site.

Ik kan nog wel uren doorschrijven, maar ik stop er even mee 🙂

Groetjes Jolanda

Daar ben ik weer 🙂

Weet je waar ik ook blij van word? Ik heb net onwijs leuke dingen binnen van de Wehkamp!

  1. Een winterjas (van €79,95 voor €35)
  2. Een Biker-jasje echt super gaaf! (van €59,95 voor €15 :))
  3. Een perfect zittende BH (van €29,95 voor €10)
  4. Hele leuke laarzen (van €99 voor €50)
  5. Een heerlijke broek (van €39,95 voor €12)

Niet te geloven he! haha Maar het is toch echt zo. Er is tot wel 85% korting bij Wehkamp. Helaas alleen nog vandaag, de dag dat ik dit schrijf. Tegenwoordig zijn er vanaf €20 geen verzendkosten meer te betalen. Top! En voor dit soort prijzen hoef je het niet op afbetaling te doen! Ook top!

Het staat op “Dure merken goedkoper kopen“.

Daar vind je ook nog andere sites waar je bijvoorbeeld lingerie van Marlies Dekkers goedkoper kunt krijgen en zo.

Wil je van dit soort super acties op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je krijgt niet vaak mail, maar alleen wanneer ik dit soort super acties tegen kom. Vaker niet.

Ik ben bezig om een formulier voor de nieuwsbrief hier neer te zetten, zodat je ook kunt profiteren van acties.