Hoe kan ik piano leren spelen

Jij wilt piano leren spelen? Dan zit je goed bij de nummer één cursus van Nederland én België!

Dit complete programma bestaat uit cursussen met ebooks en instructievideo’s en vele naspeel video’s. Daarin leer je toets voor toets liedjes spelen. Je leert de basis van het piano spelen tot aan het leren spelen vanaf bladmuziek.

Na deze cursus ben je in staat om je eigen lievelingsnummers te spelen.

Met meer dan 20.000 cursisten en meer dan een miljoen bekeken instructievideo’s zijn zij de grootste aanbieder van online pianolessen in heel Nederland en in België.

De cursus kun je helemaal in je eigen tempo volgen. Dat omdat alles direct online toegankelijk is. Succes is verzekerd, want je hebt onbeperkt emailcontact met je persoonlijke online pianoleraar.

Piano leren spelen én een metronoom gratis

Je krijgt een metronoom gratis thuis gestuurd wanneer je kiest voor de eenmalige betaling, ook als je in België woont. Dit handige apparaatje geeft in een vast tempo piepjes en dit zal je enorm helpen om je linker- en rechterhand samen te laten werken. Pianolessen thuis

Het leerprogramma is maandelijks opzegbaar. Blijf je een jaar lid? Dan stopt de betaling automatisch en blijf je levenslang toegang houden. Je houdt ook toegang als er nieuwe lessen en video’s worden toegevoegd aan het lesprogramma.
Je kunt veilig en vertrouwd bij hun afrekenen, zij zijn namelijk lid van het Webshop Keurmerk.

Ook mag je jouw online pianoleraar, levenslang blijven emailen met al je vragen. Er zitten ook tips en tricks video’s in dit lesprogramma. zo heb je nooit meer een reden om vast te lopen en zal je goed piano leren spelen.

Aleen of met z’n alle piano leren spelen

Zij moedigen je aan om samen met een broer of zus, de kinderen of wie dan ook in je gezin of huishouden, dit programma te volgen. Op deze manier kunnen jullie elkaar blijven motiveren zodat je mooie resultaten zult boeken. Je kunt dan allemaal gebruik maken van dezelfde inloggegevens, mits jullie bij elkaar wonen.

Alle pianolessen en oefeningen kun je ook volgen op een keyboard. Zolang het keyboard minimaal 60 toetsen heeft, kan je thuis piano leren spelen.

Sluit je aan bij de ruim 20.000 enthousiaste cursisten die dit programma ook hebben gevolgd. Bestel het nu zonder risico. Met 100% niet-goed-geld-terug garantie.

Thuis pianolessenPiano leren spelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *